Joka
Supermoto Abuser

Spol: 
Aha
|
 |
« Odgovor #75 : Ožujak 10, 2010, 20:39:47 » |
|
lik je napisal off road a svjetla gore i sve to je inace enduro model,a cim je napisal offroad sumnjam da ima papire  ali treba nazvati....velim ti ona husqvarna je dobra ti i nazovi covjeka taj TC model bi moral imati anlaser a kros je i to ti je odlicno dok stanes u brijegu ili negdje samo ga stisnes  ,frend iso probat jednu dolje u slavoniju dal je 2006 ili 2004 isto 250 tc i veli kad god si stisnul palil je ko od sale ali je problem bil covjek je imal strane papire
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lord.SM
Tricikl Rider
|
 |
« Odgovor #76 : Ožujak 10, 2010, 20:52:51 » |
|
ma ovu drugu TE 410, o njoj ne razmišljam..
ali ova prva tc 250 mi lijepo izgleda, i novijeg godišta, još što kažeš da bi trebala imati anlaser, onda super!
samo me još zanima inf o toj mašini, pouzdanost, performanse? Nichael kaže da je dobra, ima još tko?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Joka
Supermoto Abuser

Spol: 
Aha
|
 |
« Odgovor #77 : Ožujak 10, 2010, 21:59:17 » |
|
performanse su iste sa svim kros 250 znaci yzf,kxf,sxf,rmz i ti,kolko znam husqvarna je napravila najlaksu masinu i to 250 model(ali 2009 ili 2010) samo 22 kg je imala masina kompletna kaj je jako malo(The X Light engine weighs only 22 Kg and is more powerful with improved torque characteristics. Power delivery too is faster and the torque curve much more linear.), motor ti ima 95.3 kg kolko ja znam ispod tezine konkurencije (suha težina) a tezina ti jako vazna svaki kg ti se osjeti,4 ventila to su očito 2 bregaste tak imaju svi ti 250 (ako se dobro sječam),a ostalo kotači i sve ostalo isto,5 brzina,prednje marzochi zadnji ohlins amortizer pravi europski motor  evo više podataka http://www.motorbikes.be/en/Husqvarna_TC_250_2007.aspxmeni motor zgleda pre pre jebeno (pogledaj na sliki od linka) da imam pare opče nebi razmisljal ,sad jedino tu pise da je kick start a znam da je frendov testni model ima anlaser,treba nazvat čovjeka ai svejedno to ti se pali ko 125 lagano nije to velka kubikaza  topli čok imas i to je automatski dekompresor očito i to lagano pali
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2010, 22:02:10 Joka »
|
Evidentirano
|
|
|
|
jole37
Supermoto Junkie

Spol: 
Honda CRF 250
|
 |
« Odgovor #78 : Ožujak 29, 2010, 11:46:13 » |
|
Evo našao sam jedan motor i zovem čovjeka da se informiram. Pitam ga ima li račun, tj. bilo kakve papire o vlasnništvu, i kaže da nema ali da može napraviti neki ugovor, da je on tako napravio kad ga je kupovao pošto je drugi vlasnik. Sad me zanima jel se može napraviti taj ugovor, i što treba, ovjeriti ga ili što već, kako bih bio siguran da neću imat problema s policijom u vezi vlasništva... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Supermoto je stvarno super !!!!!
|
|
|
JUS
Supermoto Abuser

Spol: 
|
 |
« Odgovor #79 : Ožujak 29, 2010, 13:16:41 » |
|
kupoprodajni ti niš ne znaći, ako recimo ti nemaš ništa od papira osim kupoprpdajnog, onda će ići kod onoga ćije ime stoji na kupoprodajnom i ako on nema papire, onda ćeš ostat motora. Većina cross motora je prešvercana iz vana, ili glasi na klubove. Ako glasi na klub, onda nema osoba papire, nego klub i ne mogu ti uzet motor, al ako je prešvercano, onda si u carinskom prekršaju, a kolike su kazne za to ne želiš ni znati. P.s. priće da ti bilo koja firma može napravit račun ili kaj sve nisam čuo jest  . NE KUPUJ BEZ PAPIRA
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2010, 13:18:31 JUS »
|
Evidentirano
|
|
|
|
markookram
Supermoto Junkie

Spol: 
690 smc
|
 |
« Odgovor #80 : Ožujak 29, 2010, 15:24:50 » |
|
pa ako ima kuporpodajni onda ga moze tebi dalje prodati ... evo ja kad sam kupio Oriona , nisam nista uz njega dobi do racuna na A4 papiru ... i to je kao dokaz da je moj ... kad ga prodajem jedino kaj mogu napraviti je to da napravim kupoprodajni ... pa ona vjerujem i taj drugi isto tako na kupoprodajni .... .... sad da li se plaća tu kakav porez oko "prepisa" nemam pojma 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2010, 15:26:57 markookram »
|
Evidentirano
|
|
|
|
JUS
Supermoto Abuser

Spol: 
|
 |
« Odgovor #81 : Ožujak 29, 2010, 15:48:34 » |
|
Da, al ti imaš račun na temelju kojeg možeš napraviti kupoprodajni, a ak nemaš ništa, onda naravno da kupoprodajni nema pokriće. Drugim rijećima, kupoprodajni se da uvijek napraviti, al on ne dokazuje bez ostalih dokumenata da je tvoj. Tak bi onda i SX mogao prodati nekome i napisati u kupoprodajni EXC i ovaj nabaci svjetla i registrira ga. Malo morgen 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2010, 15:51:43 JUS »
|
Evidentirano
|
|
|
|
markookram
Supermoto Junkie

Spol: 
690 smc
|
 |
« Odgovor #82 : Ožujak 29, 2010, 17:17:30 » |
|
Da, al ti imaš račun na temelju kojeg možeš napraviti kupoprodajni, a ak nemaš ništa, onda naravno da kupoprodajni nema pokriće. Drugim rijećima, kupoprodajni se da uvijek napraviti, al on ne dokazuje bez ostalih dokumenata da je tvoj. Tak bi onda i SX mogao prodati nekome i napisati u kupoprodajni EXC i ovaj nabaci svjetla i registrira ga. Malo morgen  a kako ce ga ovaj drugi prodati trecem ako sam ja drugome dao samo kupoprodajni  nema veze sx-exc kad u ugovoru pise broj šasije a i za exc trebaš sve papire ... možda su to motori samo do druge ruke 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2010, 17:19:12 markookram »
|
Evidentirano
|
|
|
|
mxRIder
Supermoto User

Spol: 
|
 |
« Odgovor #83 : Ožujak 29, 2010, 17:42:20 » |
|
a kako ce ga ovaj drugi prodati trecem ako sam ja drugome dao samo kupoprodajni  nema veze sx-exc kad u ugovoru pise broj šasije a i za exc trebaš sve papire ... možda su to motori samo do druge ruke  Pa valjda ćeš mu dat i račun!  Ja do sad nisan nikad imev račun od crossa , ili san imev ugovor od kluba da je motor na korištenju kod mene ili neke papire od carine!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jole37
Supermoto Junkie

Spol: 
Honda CRF 250
|
 |
« Odgovor #84 : Ožujak 29, 2010, 21:32:10 » |
|
Što bi bilo onda najbolje napraviti...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2010, 22:56:18 jole37 »
|
Evidentirano
|
Supermoto je stvarno super !!!!!
|
|
|
Romel
Supermoto User

Spol: 
MCK NOVA RACA
|
 |
« Odgovor #85 : Travanj 20, 2010, 13:26:38 » |
|
...ako hočeš jeftino...kupi bez papira....ako hočeš sigurno...odeš u trgovinu...pokažeš prstom koji hočeš i sretan ideš doma. Ako se hočeš malo više pozabavit onda odeš van, kupiš...legalno uvezeš...platiš carinu....ne vidim u čemu je problem oko kojeg se vrtimo toliko dugo. Na kraju, ipak si budeš kupio motor koji tebi paše a ne nekome od nas sa foruma. Primjera radi, do sada sam imao nekoliko motora bez papira i nije bilo problema...traže se isključivo ukradeni motocikli...pa ak te usput koknu....sorry kume...nisi imo sreće.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
MCK NEW RACHA CITY
|
|
|
Lord.SM
Tricikl Rider
|
 |
« Odgovor #86 : Travanj 25, 2010, 21:08:53 » |
|
imam još neko pitanje, nisam još ništa kupio no pregledavam oglase...
zanima me model exc 250/450,itd... to je model za registraciju? i koji je odnos snage i mašine sa sxf i tim cross modelima?
LP
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markookram
Supermoto Junkie

Spol: 
690 smc
|
 |
« Odgovor #87 : Travanj 25, 2010, 21:24:05 » |
|
sx i exc je sasvim druga priča ... orijentiraj se na hard enduro a ne na cross ... ako zelis vozi kreativno - suma i sl. ... jer sx masine su full race orijentirane a i brzine su drugacije zbrzecane ... nemas alnaser itd. ... exc je za regu , da 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lord.SM
Tricikl Rider
|
 |
« Odgovor #88 : Travanj 25, 2010, 22:44:59 » |
|
e tako sam i mislio, probat cu i to malo potražiti..
vjerojatno je i održavanje manje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markookram
Supermoto Junkie

Spol: 
690 smc
|
 |
« Odgovor #89 : Travanj 25, 2010, 23:00:03 » |
|
pa siguno da je manje , nekoliko puta ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|