Šulc,ti si fakat idiot.Pa radi takvih vozača kak je mali Kossi i treba diči glas protiv gradskih utrka.Kao prvo nist pametnog na takvim "stazama" nemreš naučit a ak opadneš moreš se ubiti.Mali Kossi je i najviše riskiral,mlad je,brz je i nije ga strah jel je još mlad.Nek mu se nekaj dogodi,kaj ste onda napravili?On je budućnost hrvatskog supermota,takvim vozačima treba dati i omogučiti uvjete da mogu napredovat i danas sutra krenut van ko Bolšec.Vjeruj mi,na gradskim trkama se nebu ništ naučil kaj bi mu pomoglo vani na pravim SM stazama.Fakat mi nije jasno za koga ti navijaš,ovo s supermotom nema nikakve veze.A da nas je Kossi namazal u Virovitici,to je,to niko ne veli da nije tak,meni osobno je i drago kaj imamo kod nas novu nadu,mladog vozača koji bu nasljedil Dejana,Bolšeca i tak.
Ja se u potpunosti slazem s tobom u vezi svega a pogotovo u vezi Antonia. Ja znam po sebi koji sam malo mlađi od njega da opce nemam straha za nista i ne razmisljam o posljedicama. A jedan pad mu moze prekinuti i unistiti cjelu karijeru. Mario je vec malo stariji al ocito ni on opce ne razmislja,al posto se vozi ko i ja nema o cemu puno ni razmisljati

. Al sta god bilo Antoniu svaka cast!